tiistai 22. marraskuuta 2016

Komediaa ja hyvää ruokaa

Viime viikon loppupäivät olivatkin yhtä menoa monena iltana, poikkeuksellista minulle. Torstaina olin pankin järjestämässä Naistenillassa, jossa oli tarjolla rahastotietoa, muotia, shoppailua, trubaduurin musiikkia sekä tietysti hyvää syötävää.
Perjantaina nauroimme ja ihastelimme Jukka Rasilan ja Kalle Lambergin aivan uskomattoman loistavaa sananvaihtoa teatterikomediassa Otto vai Pano.
Kaikki tapahtui pankinjohtajan huoneessa, oelmattomalla rekvisiitalla, silti täydellisen uskomaton esitys. Nauratti kovin, muttei voinut nauraa koko aikaa ääneen, muten olisi jäänyt huomioimatta monta oleellista sanakäännettä.

Lauantaina suuntasimme  työporukalla espanjalaisiin tunnelmiin ja makuihin ravintola Saludiin Tampereella. Tapaslautanen alkupalana oli perusjuttu, toki maistuva sellainen, pääruokana Tammisen härkää ja kermaperunoita, annos oli reippaan kokoinen ja erittäin hyvä. jälkkärinä pannacotta maistui myös.


Vatsat piukeina suuntasimme teatteri Frenkelliin katsomaan komediaa Ulkomaalainen. Se oli aika pienellä tehty, kevyt, söpö komedia, jossa pääosan esittäjä oli kyllä mainio. Hauskuus perustui paljolti ilmeisiin, sanapainotuksiin, hiljaisiin, puhumatomiin hetkiin ja väärinkäsityksiin, oli ihan mukavanhauska esitys. Paljon huonommissakin komedioissa olen kyllä ollut.

Teatteriterveisin Heljä

Ei kommentteja: