lauantai 26. marraskuuta 2016

Vauvantuoksua ja Aarikan aarteita

Tämä viikko on mennyt meillä isovanhemmilla onnellisessa ja ihanassa vauvahuumassa. Eilen illalla juhlistimme me, mummu, minä mummi sekä papat, uutta tulokasta, ei niin ehkä perinteisesti vaan glögillä ja herkuilla. Gluteeniton mutakakku -minun lempparini- maistui meille naisille, miehet söivät toki perinteisiä joulutorttuja.
Aarikan Ruustinna tarjoiluvati on parhaimmillaan juuri tällaisten pikkukakkujen tarjoiluun ja Puisto kakkulapio on tyyliin sopiva ja niin kaunis.


Löysin Kirpputori Tarinasta tämän loistavakuntoisen Ruustinnan ja kaksi Prinssi kynttilänjalkaa, en niin pieneen hintaan, mutta ne olivat niin houkuttelevannäköisiä, etten voinut vastustaa. Kakkulapion tilasin Sokoksen verkkokaupasta.  

Tuliaisiksi saimme kotimaiset hauskat Suklaalusikat, jotka laitetaan kuumaan maitoon, ja lämmin juoma on valmis. 
Mustikanvarvut alkavat pikkuhiljaa kukkia harmauden keskellä. Ne odottavat pääsyä jouluistutuksiin.
Glögin lämmitykseen tämä Hackmannin Flirt-kannu on mitä loistavin juttu. Iittalan Outletista ostin sen muutama vuosi sitten, aika ajoin muistan sen kaapista kaivaa esiin. Se on yksinkertaisen kaunis, teräskannu käy myös induktioliedelle ja valkoinen holkkiosa eristää ja on hyvä pannunalunen. Se on myös mainio kannu kylmille juomille kesäkuumalla. 
Kulhot mantelilastuille ja rusinoille ovat Tapio Wirkkalan i-sarjaa.


Kaapin aarteita ovat myös nämä tyttäreltäni lahjaksi saamat Puisto salaatinottimet sekä tämä
Villeroy & Bochin iso tarjoilulautanen, jotka kaivan esille juhlavampaan kattaukseen.


                                 Pompulaterveisin Heljä

Ei kommentteja: