sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Heipat vanhalle vuodelle!

Nyt on sitten opeteltava kirjoittamaan oikein vuosiluku 2017, kuinkahan käy...

Eilen olin loistavassa konsertissa, joka huipensi vuoden viimeisen päivän. 
Total Cello Ensemble soitti kuudella sellolla klassista ja muutakin musiikkia laidasta laitaan, aivan mahtavaa. Solistina oli osassa kappaleista sopraano Mari Palo, joka lauloi myös upeasti. Suurimman vaikutuksen teki kuitenkin sellojen uskomattoman taiturimainen käyttö. Ehdottomasti kannattaa mennä kuuntelemaan, jos pitää klassisesta musiikista, on täyttä vastinetta rahoille.

Muuten ilta meni rauhallisissa merkeissä, tietysti herkutellen.

Ai niin, tuntuipa mukavalta laittaa loputkin joulutavarat laatikoihin aamulla odottamaan seuraavaa joulua. Nyt suunnataan katse valoisampia päiviä kohti.

Tänään illansuussa suuntasimme Tampereen keskustaan kävelylle. Amurin Helmen ollessa kiinni, poikkesimme Pyynikin Munkkikahvilaan Keskustorin laidalle niille pakollisille.
Ja jottei totuus unohtuisi... tämä hauska kyltti oli oven vieressä.
Kävelyretken tarkoituksena oli käydä katsomassa, mitä Valogalleria pitää sisällään tai oikeammin ulkona. Ydinkeskustan talojen seiniin on projektorilla heijastettu kolmen taiteilijan taideteoksia, erittäin hauska idea. Muutenkin Tampereen Valoviikot on loistava piristys talvipimeyteen. Tänään satoi muuten ohuelti lunta, heti tuntui mukavan talviselta ja valoisammalta. Tässä muutama huonohkolaatuinen otos.


                                       Kulttuuripläjäyksin Heljä

Ei kommentteja: