lauantai 28. tammikuuta 2017

Retkiluistelua ja aurinkokylpyä...

 ...Saarikylissä. Tänään aamupäivällä ihanassa auringonpaisteessa suuntasimme ystävien kanssa matkamme kohti Kangasalan Saarikylien luistelurataa. Järven jäällä kulkeva baana on noin 2,5 km pitkä, loistava paikka retkiluistella sauvoilla tai ilman. Siis muut luistelivat, minä tepastelin ympäriinsä ja napsin kuvia. Oli todella kaunis ilma, aurinko tuntui jo hieman lämmitävänkin. Luistelijoita oli todella paljon, enkä yhtään ihmetele. 






Haaviston tilalla on luisteluvälineneiden vuokrauspiste, sekä mahdollisuus teroituttaa terät, sekä tietysti pienenpienenpieni kahvio, josta voi myös ostaa Heikin Leivän tuotteita.



Tämän saapasrivistön tarkoitus ei auennut minulle täysin, löytötavaratoimisto ehkä... 



 


Kristallijäätaidetta
Reissun jälkeen maistui punaviinissä haudutettu, piparkakuilla suurustettu hirvipaisti bataattipyreen ja puolukkahillon kanssa.
Ulkoilutereisin Heljä

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen! Itse olen huomannut, että nuo aurinkoiset luontokuvat jää ottamatta kun lenkkikaveri ei malta rauhoittua paikalleen vaan tempoilee hajujen perässä sinne ja tänne...onneksi saan ihailla sinun upeita kuvia 🙂

Heljä kirjoitti...

Nyt on taas kuvausinto päällä, kun päivät valostuvat pikkuhiljaa. Olen kouluttanut oman lenkkikaverini(mies) niin hyvin, että odottelee kiltisti sinne tänne sinkoilevaa kuvaajaa.😉 Toivotaan lisää aurinkopäiviä!